FOREX FORUM TR (FOREKS BİLGİ PAYLAŞIM MERKEZİ)
  ANA SAYFA     Ekonomik Takvim     Foreks Haberleri    Brokerlar    Yazarlar     Hakkımızda     VIP Giriş     Foreks TV     Mobil Versiyon
Go Back   FOREX FORUM TR (FOREKS BİLGİ PAYLAŞIM MERKEZİ) > Foreks Odası
Foreks Odası Bu bölümde gün içindeki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunacağız.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Alt 12 Mayıs 2022, 17:58
emirler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
emirler emirler isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstat

emirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond repute

https://www.tradingview.com/x/FZZL7iQy/
bak hele ömür yetmez buna sayıvedim gari.
Ama bizler yatır olunca ; lütfen arkamızdan saydırmayın.
Alt 12 Mayıs 2022, 18:03
emirler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
emirler emirler isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstat

emirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond reputeemirler has a reputation beyond repute

milyoner üsdat mütişsin. eline beynine sağlık.
Alt 12 Mayıs 2022, 21:49
Kemal Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kemal Yıldırım Kemal Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstat

Kemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond repute

Alıntı:
emirler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
https://www.tradingview.com/x/FZZL7iQy/
bak hele ömür yetmez buna sayıvedim gari.
Ama bizler yatır olunca ; lütfen arkamızdan saydırmayın.
btc'ciler için umut veren bir sayım olmuş.Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş...
Alt 16 Mayıs 2022, 12:33
milyoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milyoner milyoner isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderatör

milyoner is on a distinguished road

BTC-USD 34,300 alına inmesi ve 29,800 altında kalaması bir ralli ile sonuçlana bilir. dikkat etmek gerekli. 12.000 altlarında durdura bilirler. kaçınarak işlem yapılmasını tavsiye ederim.
Alt 16 Mayıs 2022, 13:16
Moderatör

BTC-USD Senaryo 1 --- benim için 17-11 arası kritik bölge dönüşün yüksek olabileceği bölge uzun vadede. ama bu süreçte düşüş dalgasının en az 12 lere kadar olacağını düşünüyorum. tabiki tamamen benim fikrim. zaman ne gösterecek bilemiyorum izeleyelim.
Alt 17 Mayıs 2022, 23:48
Kemal Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kemal Yıldırım Kemal Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üstat

Kemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond reputeKemal Yıldırım has a reputation beyond repute

Alıntı:
milyoner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BTC-USD Senaryo 1 --- benim için 17-11 arası kritik bölge dönüşün yüksek olabileceği bölge uzun vadede. ama bu süreçte düşüş dalgasının en az 12 lere kadar olacağını düşünüyorum. tabiki tamamen benim fikrim. zaman ne gösterecek bilemiyorum izeleyelim.
Yazdıkların teknik açından da temel analiz açısından da oldukça olası.
Burda tek bir değişken var bu senaryoları geçersiz kılacak o da son düşüşlerde milletin eline verdikleri mallar sayesinde cukka ettikleri 600milyar dolar kar.
Bindikleri dalı kesmemek ve piyasaya ilgiyi öldürmemek adına piyasanın büyükleri belli oranlarda alışa girerek düşüşü tutabilirler ve hatta bazı kısa süreli yukarı hareketlerde olabilir. Ama fed enflasyon kaynaklı risklerden dolayı agresif faiz artırımlarını srdürdüğü sürece finansal piyasalarda ve kriptolarda büyük long trendleri beklemek imkansız. Son gelen fed açıklamalarından sonra EURUSD için de görüntü 1 belki 0,96'yı gösterip, AMB faiz artırımlarıyla yıl sonuna doğru tekrar euroda bir güçlenme senaryosu olabilir.
AMB herzamanki gibi yavaş bu yüzden FED her zaman bir adım önde oluyor ve kendi ihtiyaçlarına göre piyasaları şekillendirmekte üstün geliyor.

Konu Kemal Yıldırım tarafından (17 Mayıs 2022 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
Alt 14 Haziran 2022, 21:31
Moderatör

XAU-USD BİRKAÇ YIL DAHA BU BANTTA OYALAYACAKLAR GİBİ. YANILMIYORSAM EĞER
Alt 16 Haziran 2022, 09:23
Moderatör

Alıntı:

eur-usd

eur-usd da birkaç dalga tam anlamı ile oturmuş olmasada hedefe tam anlamıyla ulaşmışız benim için zevk verici bir sayım oldu. devamında neler ola bilir fikirlerimi paylaşacağım.
Alt 24 Haziran 2022, 17:26
check038 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
check038 check038 isimli Üye şuanda  online konumundadır
Moderatör

check038 is on a distinguished road

Alıntı:

eur-usd da birkaç dalga tam anlamı ile oturmuş olmasada hedefe tam anlamıyla ulaşmışız benim için zevk verici bir sayım oldu. devamında neler ola bilir fikirlerimi paylaşacağım.

Tebrik Ederim Hocam Güzel Bir çalışma olmuş şahane
Yatırım Tavsiyesi Kapsamında Değildir.©2012

Alt 24 Haziran 2022, 17:34
check038 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
check038 check038 isimli Üye şuanda  online konumundadır
Moderatör

check038 is on a distinguished road

Piyasa yön verenler inanın ilmek ilmek dokuyor ve gerçekten çok uzun vadeli dokuma yapıyorlar hiç mi hiç acele etmiyorlar eninde sonunda istedikleri şekili piyasa almış oluyor
Yatırım Tavsiyesi Kapsamında Değildir.©2012

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler