Merhaba, protoncapital ile problem yaşayan var mı? Canlı destek sistemleri çalışmıyor, mail bırakın biz size ulaşırız diyorlar. Mail atıyorum cevap vermiyorlar. 3 gündür hiçbir şekilde yanıt alamadım. 3 gün önce fonlama yaptım ama hesaba yansımadı ve cevap veren kimse yok.
Merhaba, protoncapital ile problem yaşayan var mı? Canlı destek sistemleri çalışmıyor, mail bırakın biz size ulaşırız diyorlar. Mail atıyorum cevap vermiyorlar. 3 gündür hiçbir şekilde yanıt alamadım. 3 gün önce fonlama yaptım ama hesaba yansımadı ve cevap veren kimse yok.
Cuma günü para çekmiştim talep yolladıktan 2 saat sonra tether hesabıma geldi...
Cuma günü para çekmiştim talep yolladıktan 2 saat sonra tether hesabıma geldi...
Aslında 2 yıl kullandım ve kusursuz hizmet aldım. Biraz ara vermiştim ve geçen salı banka yoluyla fonlama yaptım. Para hesabıma yansımadı ve daha önce 5 dakikada yanıt veren destek ekibinden yanıt alamıyorum. Şirket ile iletişim kurabileceğim farklı bir yol var mı?
Aslında 2 yıl kullandım ve kusursuz hizmet aldım. Biraz ara vermiştim ve geçen salı banka yoluyla fonlama yaptım. Para hesabıma yansımadı ve daha önce 5 dakikada yanıt veren destek ekibinden yanıt alamıyorum. Şirket ile iletişim kurabileceğim farklı bir yol var mı?
Bankadan para gönderme konusunda bilgim yok çünkü hep tether kullandım.Para yolladığınız hesap numarasını firmanın web sitesinden mi aldınız? eğer eski bir hesaba yolladıysanız byk ihtimal ulaşmaz bankanıza mesaj atın hatalı gönderim olduğuna dair böylece para size geri döner ama sürer birkaç hafta diye düşünüyorum.
Proton capital ile sorun yaşayan varmı yeniden fonlama yapıp işlem yapmayı düşünüyorum ?
marketS olan isimleri market olarak değişmiş ... görünüyor .. diğerine kısıtlama gelmiş türkiyeden ..
yakın zamanda ödeme gönderen veya çekebilen varmı ne zaman yazsam canlı destekleri cevap vermiyor .? 1 haftadır .
chat konusunda bilgim yok para çekme konusunda sorun yok
yakın zamanda ödeme gönderen veya çekebilen varmı ne zaman yazsam canlı destekleri cevap vermiyor .? 1 haftadır .
evet ulaştırlar banawp den problem yok iletişimde .. tşk ederim
Slm..protoncapitalmarkets ya da protoncapitalmarket, her iki site de yanılmıyorsam aylardır under construction diyor..Bilgisi olan varsa lütfen iki satırla aydınlatsın.